Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website tijdelijk of wat langer zorgen voor een ander. Daarnaast hebben we een app: Whapp. Hiermee kom je snel in contact met andere gebruikers in jouw directe omgeving.

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Het gebruik van de website is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd of geboden. Help jij al mee? 

We willen elkaar helpen vanzelfsprekend maken

WeHelpen is ook actief op specifieke thema's, zoals Mantelzorg, Orthopedie, Dementie en Niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit laatste is een complexe aandoening die op allerlei manieren invloed heeft op de betrokkenen. We helpen je graag op weg in deze wereld op wehelpenhersenletsel.nl. Want zorgen voor een naaste hoef je niet alleen te doen. 

Maak een account aan Meer uitleg

Over Wijzelf

Wehelpen.nl is onderdeel van Wijzelf. Wij geloven in de kracht van mensen samen. Dat het mensen goed doet om van betekenis te kunnen zijn in elkaars leven en elkaar te helpen. Dat kan door ze op toegankelijke wijze duurzaam aan elkaar te verbinden op basis van hun persoonlijke wensen en behoeften. Want echte persoonlijke verbinding tussen mensen leidt tot meer plezier, vitaliteit en een hogere kwaliteit van leven.

Wijzelf B.V. is een sociale onderneming die slimme digitale toepassingen ontwikkelt om persoonlijke vraag en aanbod van mensen bij elkaar te brengen. Wijzelf faciliteert op innovatieve wijze mensen en organisaties om vitale leefgemeenschappen te bouwen, waarin mensen elkaar gemakkelijk kunnen vinden, helpen en ondersteunen met oplossingen op maat die dichtbij mensen zelf liggen.

Samen meer voor elkaar.